The Big Bang Theory

Leonard berasa kesepian keran telah berpisah dengan Penny dan berasa tertekan setelah semua rakannya memiliki teman wanita. Howard bersama Bernadette, Raj bersama wanita pekak (yang membolehkan dia bercakap) dan Sheldon bersama Amy. Akhirnya Leonard mengingati perjanjian dia bersama Howard tentang teman wanita. Howard dan Brenadette bersetuju untuk memperkenalkan kawan wanita Brenadette.

Dalam pada itu,

apabila Amy Farrah Fowler berhasrat mengenalkan Sheldon kepada ibunya, perkara itu merisaukan Sheldon. Sheldon sering menyatakan bahawa Amy adalah kawan wanitanya dan bukan kekasihnya dan bila Leonard berkata Sheldon tidak boleh berkata begitu lagi, ianya menyebabkan Sheldon berasa cemas dan cuba untuk memutuskan hubungannya dengan Amy. Amy kemudian menjelaskan hal itu cumalah untuk memuaskan hati ibunya sahaja dan membuatkan Sheldon berasa lega.

Bagaimanakah wanita yang diperkenalkan oleh Howard dna Brenadette? Bagaimana pula Sheldon dan Amy berhadapan dengan ibu Amy. Saksikan episode 5, The Big Bang Theory: The Desperation Emanation

Download disini: FTP UJ [Khas untuk UMP Pekan, KK5]

[ad code = 3 Align = center]

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , ,

Satu Kata


  1. Kibotnmos on 26 Oct 2010

    Kibotnmos…

    […] something about kibotnmos[…]…


Apa yang nak di kata?