Salam 1Malaysia kepada semua pengodek diluar sana. Harap semua dapat menjalankan ibadah puasa dengan sempurna dan diberkati. Jagalah mulut, mata dan telinga daripada benda yang boleh menguruskan pahala puasa tu. hehehe. Dan seperti biasa nasihat UJ kepada yang sakit, segeralah berjumpa doktor.

Pagi tadi, ketika seronok membuka youtube menggunakan broadband Maxis yang laju tu, tiba tiba terpandang satu video menarik yang dikeluarkan ATI/AMD untuk menunjukkan kelemahan lawannya iaitu NVidia. Sapa tak tahu yang mereka ini memang sentiasa ingin menunjukkan kehebatan masing masing. Biasalah hanya ada 2 pesaing dalam pengeluaran cip kad grafik, jadi memang sentiasa “bergaduh”. Heheheh. Inilah video yang agak menarik yang UJ tengok tadi.

Link: The Misunderstanding - Presented by AMD

Kalau tengokkan kepada AMD/ATI sejak kebelakangan ini suka membuat “filem filem” pendek untuk mengajuk atau “mengenakan” lawannya. Tapi bagus juga sebab menunjukkan kekreatifan diorang dalam bidang filem pendek. Kalau ikutkan banyak juga syarikat yang begini. Tapi ada satu syarikat tu yang buat salah tapi cuba menutup kesalahan sendiri dengan menunjukkan kelemahan orang lain. Hehehe.. Tentu anda tahu siapa diakan….

[ad code=3 align=center]

p/s: Bilalah boleh beli gpu baru ni hehehehe…

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , ,

Apa yang nak di kata?