24
Jun

Web Apa Ni?




Salam 1Malaysia kepada semua pembaca diluar sana. Harap semua sihat sihat belaka lah yer. Jangan terlebih sihat udah le. Seperti biasa, kalau sakit, bawak diri tu ke hospital kerajaan mahupun klinik klinik 1Malaysia atau klinik swasta.

Sebelum meneruskan lagi pembacaan, ada beberapa term khas yang UJ nak beritahu. Dan term term ini akan meningkat setiap masa bergantung kepada keadaan. Term ini bukan syarat syarat khas tapi pangillan nama sahaja.

pembaca -> pengodek maklumat. [Tak tahulah mana UJ dapat term pengodek tu.]

Untuk kali ini UJ nak memperkatakan perihal web UJ ini. Tentu pengodek maklumat ingin tahu serba serbi laman web UJ kan. UJ berfikir apa bahan yang diletakkan dan setakat ini beberapa idea dari UJ sendiri iaitu:

  • Novel hasil karangan UJ(samaada 1minggu atau 2minggu)
  • Cerpen hasil karangan UJ juga dan kawan UJ (kalau pengodek maklumat nak beri pun boleh. Ini depend pada kretiviti UJ. Sebab tu kene minta dari pengodek maklumat untuk sumbangkan idea. Jangan sumbangkan lagu udahle.)
  • Review atau pandangan UJ terhadap produk dan perkhidmatan. UJ akan beritahu apa yang UJ suka, tak suka dan cadangan kepada semua.
  • Iklan, oleh kerana laman web UJ baru bangun, UJ nak beri ruangan iklan kepada semua yang berminat. Tapi belum tentu lagi ni. Tengok pada hit pengodek godek semua.
  • Blog/diari diri UJ. Semua masuk sini dan wordpress UJ
  • Foto yang UJ tangkap.
  • Isu Negara dari surat khabar – pandangan UJ tapi UJ takkan selalu sibuk sibuk dengan isu negara. Sebab UJ tak gemar.
  • Tip tip terjurus kepada komputer dan gajet
  • Komputer dan gajet, UJ suka dengan produk ni, walaupun UJ amik mekanikal di UMP.

Rasa itu dulu kot. Dan semua ini akan UJ buat page tersendiri untuk kemudahan UJ dan pengodek juga.

Baiklah, sampai sini jer entri kedua UJ. Harap semua pengodek dapat tahu serba sedikit pasal laman web UJ ni.

Terima kasih kerana membaca.

Related Posts with Thumbnails

Tags: , ,

Apa yang nak di kata?

CommentLuv badge