Salam 1Malaysia kepada semua penggodek diluar sana. Semoga semuanya berada dalam keadaan yang sihat walafiat disamping keluarga yang disayangi. Kalau batuk batuk, demam dan tidak selesa, segeralah jumpa dengan doktor atau ambil ubat ubatan yang perlu. Yang tak perlu jangan ambil, nanti bertambah sakit. Dan UJ doakan semoga cepat sembuh.

Selamat menyambut tahun baru

Tahun baru pun sudahlah menjelma. Sudah masuk hari yang kedua. Nak tanya apa azam tahun baru anda? Bagi UJ, azam tahun baru menjadi seorang yang lebih baik berbanding masa lepas. Seterusnya meringankan lagi jisim tubuh kepada jisim yang lebih ideal dan dinamik. Hehehe.

Demi azam tahun baru, maka UJ telah pun menukar tema web ini. Ianya nampak ringkas dan cerah. Berbanding tema lama yang gelap. Selain itu beberapa applikasi dikeluarkan seperti facebook(nak ganti yang lain kot.) dan link blog orang lain. Yang itu mungkin akan dimasukkan kemudian agaknya.

Tema Lama

Tema KnM yang lama

Tema brightsky

Tema baharu

Apa apa pun masih belum terlambat nak ucap selamat tahun baru kepada semua pembaca a.k.a penggodek kibotnmos. Ingat, klik dan kekunci memang takleh nak pisah dah.

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , ,

Apa yang nak di kata?