25
Jul

Siap Jugak




Terus kepada topik… Malas nak taip panjang panjang sebab mata ni dah tiba masa suruh tutup dulu… hehehehe.

Setelah berhempas pulas malam tadi, akhirnya siap jua menginstall windows 7 professional versi 64 bit pada komputer. Kenapa pakai 64 bit? Sebab UJ baru beli RAM 4GB [ada cerita malang dekat pembelian ni, sakit hati dibuatnya.] dan untuk menggunakan kesemua RAM tu mestilah kene pakai 64 bit nyer windows. Kalau pakai 32 bit, hanya dapat kenal 4GB jer jumlah RAM. Tutorial macam mana nak install win 7, akan dikeluarkan dalam masa terdekat.

Seterusnya, blog pun sudah hampir siap sepenuhnya di ubahsuai kepada theme yang lawo sikit [kononnya lah… perasan!!! hahahahah]. Mungkin malam ini sambung mana yang tak siap lagi.

Sekarang tinggal beberapa tugas jer perlu disiapkan.

1.Menaip senarai nama

2.Assignment technopreneurship

3.Entri blog yang tertinggal.

dan lain lain yang rasanya akan muncul dengan tiba tiba…hehehehehe

OKlah, itu sahaja kot celoteh UJ kali ini.

Related Posts with Thumbnails

Tags:

2 Kata


  1. Kujie on 26 Jul 2010

    bersemangat tu tengok ‘things to do list’
    Cerita terbaru Kujie:- Feed CommentLuv Error

    • UJ on 26 Jul 2010

      buat to do list… lepas tu tak buat…hehehe padahal due da dekat da….[pemalas sebenarnya…]


Apa yang nak di kata?

CommentLuv badge