Salam 1Malaysia kepada pengodek diluar sana. Harap bergembiralah selalu dan berada dalam keadaan aman sentosa.

 Baiklah, dengan berkat kesabaran yang tinggi, akhirnya siap jugak proses menaik taraf secara minor keatas blog ini. Rasanya masih banyak lagi yang perlu dinaik taraf tetapi disebabkan internet UMP ibarat hidup segan mati tak mahu, jadi cukup cukuplah sehingga sini.

 Mungkin dalam masa 2 bulan lagi akan ditukarkan juga sebab sudah berada dirumah dan internet pun tiada halangan. Malahan pakai seorang jer. Hehehehe.

 Walau apapun, masih terdapat banyak benda lagi nak dikemaskinikan dalam blog ini. Diharap semua pengodek menyukai theme baru ini. Akhir kata, salam sejahtera untuk semua… Adios…

 p/s: masih belum siapkan page untuk link…huhuhu

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , ,

2 Kata


  1. UJ on 01 Nov 2010

    takdelah…. ni pakai theme premium…. mencari merata rata dalam internet…. terima kasih atas pujian….

  2. skelertor on 01 Nov 2010

    nice ape layout ni.. buat sendiri kan?


Apa yang nak di kata?

CommentLuv badge