Salam kepada semua pengodek diluar sana. Harap semua sihat belaka.

Oklah entri pendek jer sebab malas betul nak menaip. Mata ni ibarat boleh tutup sambil menaip. Hehehehe.

Oleh kerana berlaku benda benda yang tidak sepatutnya berlaku dan tidak dapat diselesaikan lagi sehingga kini, blog kibotnmos akan berwajah baru dalam masa terdekat. Entah apa yang berlaku, semuanya tak kena semenjak internet lembab ni. Agak payah dan mungkin ada tersilap skrip di mana mana yang terlepas pandang agaknya.

Dah alang alang menyeluk perkasam apa kata tukar theme yang menarik sikit. Harap semua suka dengan theme baru nanti.

P/s: tengah nak rangka page untuk exchage link.

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , ,

Satu Kata


  1. zik on 29 Oct 2010

    wah bagus2x.. nantikannya…hehe
    Cerita terbaru zik:- Selawat pelindung diri


Apa yang nak di kata?

CommentLuv badge