Update: UJ sudah habis belajar di UMP… Ada diantara ftp ftp ini telah ditutup dan ada juga masih beroperasi, tidak dapat dipastikan. Apa apa pun terima kasih mengunjungi web kibotnmos ini. Untuk mengetahui status ftp2 di UMP, boleh semak di sini: http://www.umplife.com/f27-ftp-resources (kat situ pun macam da sunyi…)

Salam semua…

Disini UJ senaraikan semua ftp-ftp di UMP sama ada dipekan mahupun di gambang… Ingat download kat sini lebih cepat berbanding anda download secara sendirian di internet…[Untuk elakkan internet lembab..] dan kepada sesiapa yang duduk di kawasan kediaman berlainan lebih lebih pekan, anda tidak boleh bukak gambangnya begitu sebaliknya… KK4 rasanya takleh masuk kk1,kk2 dan kk3 kan?? UJ tak pasti tapi rasanya begitulah sebab KK4 internet luar.

Ini sharing UJ : klik sini atau klik icon kat bawah tu…

Klik sini kalau nak masuk web sharing...

kelajuan maksimum: 10 MBps dan pastikan aktif 1 download jer. Kalau ada lebih aku akan kick, kalau buat lagi sorry, need to ban….


UMP SHARING PEKAN

 

  1. PEREKA CERITA – http://bit.ly/umpsharing-tv-radio-online
  2. Natalie – http://172.30.2.175/
  3. Namia – http://172.30.4.1/

UMP SHARING GAMBANG

  1. Arepin – ftp://172.25.179.169
  2. Addam Sharing – http://172.25.171.231:8080/
  3. Adeq_Abang – http://172.25.81.116:7070/
  4. Asuka Sharing – http://172.25.80.46/
  5. Anakins Sharing – http://172.25.177.237/
  6. BraderLove Sharing – http://172.25.171.225/
  7. Cikai Corp – http://cikaicorp.blogspot.com
  8. Dark_defender – http://172.25.173.187/
  9. Eagle Sharing – http://172.25.172.63:8080/
  10. Game_Point – http://172.25.174.32:8080/
  11. IME – http://172.25.172.37:7000/
  12. Just 4 U – http://172.25.175.122/
  13. Jeff – http://172.25.175.103/
  14. J-miey_la – http://172.25.177.233:8080/
  15. Kyoshi_Sousuke – http://172.25.161.23:26666/
  16. Kelibat – http://172.25.175.229/
  17. Lahso Sharing – http://172.25.179.179/
  18. Markiey – http://172.25.180.175:8080/
  19. No_Name – http://172.25.177.183/
  20. Nin9 Sharing – http://172.25.173.33:8080/
  21. Pluex – http://172.25.170.221:8080/
  22. R3y3 – http://172.25.178.141:26666/
  23. RED – http://172.25.174.183:7000/
  24. RapidUMP – http://172.25.178.31:8000/
  25. Rizal – http://khairulrizal90.blogspot.com/
  26. Skuter – ftp://172.25.179.9/
  27. Syamer – http://172.25.101.51:8080/
  28. Shah_Iznan – http://172.25.101.79:8080/
  29. The Rock – http://172.25.175.44:8080/
  30. Tazza – http://172.25.175.33/
  31. Zero – http://172.25.161.36:65000/
  32. Sanji KK4 – http://172.16.4.127:8080
  33. Joe Boxer KK4 – http://172.16.4.114:7000/
  34. Zhorn KK4 – http://172.16.4.87/
  35. Werewolf KK4 – http://172.16.4.52/
  36. Rionix KK4http://172.16.5.126/

[ad code=2 align=center]

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , ,

4 Kata


  1. kelibat on 04 Jan 2011

    http://172.30.2.80/ kk5

  2. […] klik sini Posted in Muve dan Drama Tags: big bang theory, big bang theory ep6, big bang theory s4, […]

  3. […] Klik sini [Untuk pelajar UMP, Pekan] Posted in Muve dan Drama Tags: chuck, chuck episod 6, chuck s4, […]

  4. […] Untuk mendownload bagi pelajar UMP, boleh klik SINI. […]


Apa yang nak di kata?

CommentLuv badge